twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Είμαι γλυκανάλατη ναι, τετριμμένη, παλιάς σχολής, αλλά εξακολουθώ να είμαι από εκείνες που πιστεύουν ότι το σώμα μου δεν μπορεί να είναι πιο ελκυστικό από την καρδιά μου και ότι όπου δεν υπάρχουν συναισθήματα, δεν υπάρχει αυτοσεβασμός, όπου δεν υπάρχει αυτοφροντίδα, δεν υπάρχει ευχαρίστηση, δεν υπάρχει ιστορία, δεν υπάρχει βεβαιότητα για αγάπη και σοβαρή σχέση.

Αν προσπαθήσετε να κερδίσετε κάποιον με το σώμα σας, με το κύρος που κουβαλάτε ή με το τι έχετε στην τσέπη σας και στην κοινωνία συνολικά, το μέλλον σας θα είναι αγχωτικό, τα επόμενα χρόνια σας θα είναι αμήχανα και άδεια και ο τρόπος που βλέπετε τη ζωή θα είναι τόσο σκοτεινός όσο η νύχτα χωρίς αστέρια.

Η πραγματικότητα δεν έχει ομοιοκαταληξία με τη φαντασία, και το να πιάνεις κάποιον σε μια παγίδα είναι σαν να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε πολλές πικρίες που φέρνει ο χρόνος, ως συνέπειες των κακών επιλογών μας. Λέω πάντα ότι το όμορφο ζει μέσα μας και πρέπει να εκτιμάται.

Όταν το εσωτερικό μας είναι καλά, όταν αγαπάμε πραγματικά τον εαυτό μας, σεβόμαστε τον εαυτό μας, και φυσικά το εξωτερικό μας είναι πιο όμορφο, πιο κομψό, πιο εκτεθειμένο, όχι για τους άλλους αλλά για τον εαυτό μας, η εκτίμησή μας είναι υψηλή, και δεν είναι απαραίτητο να λέει κάποιος τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε, γιατί χτίζουμε το δικό μας στυλ, και τη δική μας θέληση επίσης.

Και θα είμαι πολύ ευθύς μαζί σου, αν ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι σε αγαπάει, σε ψάχνει μόνο όταν έχει διάθεση για σεξ, αλλά δεν σου δίνει την παραμικρή σημασία, δεν νοιάζεται για σένα, δεν θέλει καν να μάθει αν κοιμήθηκες καλά ή όχι, αν δεν σε υποθέσει, σε παρακαλώ, συνδέσου και μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σε μια τόσο παράλογη σχέση σαν κι αυτή.

Όποιος σας αγαπάει πραγματικά είναι πρόθυμος να σας φροντίσει, να σας προσφέρει όμορφες στιγμές, να περπατήσει χέρι-χέρι, να τραβήξει την καρέκλα για να καθίσετε, να ανοίξει ευχάριστα την πόρτα του αυτοκινήτου, να σας τηλεφωνήσει σε απρόσμενες στιγμές μόνο και μόνο για να σας πει: μου λείπεις, να νοιαστεί για τα συναισθήματά του και περισσότερο από όλα αυτά, να σέβεται εσάς και το θέλημα του Θεού σε όλα.

Να είσαι άνετος και να μην σε νοιάζει αν κάποιος κοροϊδεύει τη ζωή σου, το σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος με τον τρόπο σου και όχι να αφήνεις στην άκρη τις αρχές σου για να πρέπει να ικανοποιήσεις μια μειοψηφία ανθρώπων χωρίς ιστορία, χωρίς ζωή, χωρίς αυτοαγάπη. Ζήστε για αυτό που πιστεύετε. …!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου