twitter

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συμπεριφορά Vs Ψυχολογία !!!


Οι υπερανθρώπινοι άνθρωποι έχουν γούστα, απόψεις, ιδέες και επιθυμίες διαφορετικές από τις δικές μας, και αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να τους κατηγορούμε, να τους κρίνουμε ή να τους καταδικάζουμε. Αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να μην τους σεβόμαστε. Έτσι, αυτό επίσης δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μην μας σέβεται ή να μας επικρίνει για κάτι που ισχυρίζεται ότι είναι η αλήθεια του, όχι δική μας.

Έχουμε αυτήν την ελευθερία να είμαστε αυτό που είμαστε χωρίς να βλάπτουμε αυτούς που δεν υποτάσσονται στο να γίνουν σαν εμάς. Μου πήρε λίγο χρόνο για να μάθω ότι τα δάχτυλα των χεριών δεν είναι ίδια και ότι το καθένα από αυτά έχει τις χρήσεις του. Το να καταλάβουμε σε ποιους χώρους δεν εισβάλλουμε, σε καρδιές που δεν πληγώνουμε και σε αυτόκλητες απόψεις που δεν δίνουμε, είναι περίπλοκο.

Κατανοήστε ότι η κακή κριτική και η παραβίαση του απορρήτου είναι ακατάλληλη και για όσους έχουν καλό χαρακτήρα. Αχ, σε ποιον αρέσει να είναι δυσάρεστο, και υπάρχουν εκείνοι που εκτιμούν τη θέση που τους αρμόζει. Αυτό είναι θέμα σοφίας και ωριμότητας. Για κάποιους είναι εξαιρετικά σημαντικό, για άλλους έχει γίνει ό,τι... λυπηρό.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου