twitter

Υπέροχες Χριστιανικές Παραδοχές Vs Ψυχολογία !!!


Ίσως δεν καταλαβαίνετε τίποτα, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω κάτι πολύ σημαντικό από την πλευρά του Θεού για τη ζωή σας, βλέπει το κακό να πλησιάζει μπροστά σας, και όταν είμαστε υπό την προστασία του, μας ελευθερώνει με ανεξήγητο τρόπο, και ίσως ακόμη και επώδυνο για εμάς.

Τις τελευταίες μέρες που πέρασαν, είχα αποδείξεις γι' αυτό και κατάλαβα ότι κάνει αυτό που εμείς, νιώθοντας, δεν μπορούμε να κάνουμε. Μην νομίζετε ότι τα πράγματα είναι κρυφά, ή ότι το αύριο δεν έρχεται, γιατί στην κατάλληλη στιγμή θα έρθει αυτό που θα έρθει. Ο Θεός δεν λέει ψέματα, και ο χρόνος είναι τόσο δάσκαλος όσο και πόνος.

Οι άνθρωποι είναι δειλοί με τον εαυτό τους όταν λένε ψέματα στον εαυτό τους και δειλοί με τη ζωή όταν παύουν να είναι αυτοί που είναι. Ο χαρακτήρας μετριέται με συμπεριφορές, και στην αρχή όλα είναι όμορφα, μέχρι να έρθει η ώρα της συγκομιδής. Στο χέρι μας είναι να προχωρήσουμε χωρίς να θέλουμε να βλάψουμε, χωρίς να υποτιμήσουμε, χωρίς να απαντήσουμε σε υποσυνείδητες προσβολές, χωρίς να θέλουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.

Στο χέρι μας είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να αναπτυχθεί και να μην χαθούμε σε ό,τι δεν προκαλεί καλές αλλαγές σε εμάς. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει μέσα στις πολλές συναισθηματικές μάχες που έχω αντιμετωπίσει είναι απτή απόδειξη ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν μένει αναπάντητο, ούτε καν αυτό που φαίνεται τόσο γλυκό, αλλά δεν είναι. Σώπα , ο Θεός θα σε τιμήσει δημόσια... Μήν Αμφιβάλλεις γι΄αυτό


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Σάββατο 16 Απριλίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου