twitter

Υπέροχες Χριστιανικές Παραδοχές Vs Συμπεριφορά !!!


Όταν σπαταλάς έστω και ένα λεπτό από το χρόνο σου σκεπτόμενος πώς να αντισταθείς αυτή την προσβολή, εκείνη την επιθετικότητα ή εκείνο το κουτσομπολιό που διαδίδουν αναλήθειες για σένα, χάνεις μια τεράστια ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου και με αυτό να γεμίζει την καρδιά σου από άσχημα πράγματα που δεν σου ταιριάζουν καθόλου, που δεν είναι μέρος της καλής σου ανατροφής, που δεν έχουν καμία σχέση με τον χαρακτήρα σου.

Η φωτιά αυξάνεται μόνο αν προσθέσουμε ξύλο, το μίσος δυναμώνει μόνο αν υπάρχει κοινό και ο επιθετικός νιώθει δυνατός μόνο όταν βλέπει την αντίδρασή σου. Ευτυχώς, υπάρχουν εκείνοι που με την καλή τους συμπεριφορά καταφέρνουν να λύσουν τις δυσαρέσκειες τους με ειλικρινή και αξιοθαύμαστο τρόπο, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που πρέπει να ουρλιάξουν, να κλωτσήσουν, να συκοφαντήσουν, να προκαλέσουν, να αισθανθούν πληροίς και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η ίδια δύναμη που τους οδηγεί στο να είναι τόσο αμελείς, τους στερεί την ελευθερία των συναισθημάτων και τη χαρά να προχωρούν μπροστά χωρίς δυσαρέσκεια.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο έξυπνο και ευνοϊκό σε αυτή τη ζωή από το να παραδίδουμε οποιαδήποτε αιτία στα χέρια του Θεού και να περιμένουμε από Αυτόν τη δικαιοσύνη Του ως απάντηση. Εύκολο, πραγματικά δεν είναι, αλλά η ειρήνη κρύβεται μόνο σε μια καθαρή συνείδηση, που ξέρει να περιμένει να περάσει ο χρόνος χωρίς να κάνει βλακείες, χωρίς να αντεπιτεθεί!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To   Facebook Add To   Twitter Add To   Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble   This
Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 | 0 σχόλια | Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου